Przejdź do treści głównej
Data wydruku: 2026-08-18 18:30:06

UGiM w Ozimku

ks. J. Dzierżona 4b
46-040 Ozimek
tel.: +48774622800
e-mail: sekretariat@ugim.ozimek.pl
www: ozimek.pl

Archiwum aktualności

Sprawdź, jak przedłużyć ważność Profilu Zaufanego

Dostałeś SMS-a z informacją o wygasającym profilu zaufanym? To nie jest oszustwo! Twój profil faktycznie wygasa. Sprawdź, jak przedłużyć jego ważność.

Jeśli po zalogowaniu się na swój profil zaufany w polu Sposób utworzenia/przedłużenia widzisz informację „Profil zaufany przedłużony automatycznie na czas pandemii”, to Twój profil zostanie unieważniony 31 października 2023 roku, nawet jeśli widzisz inną datę wygaśnięcia profilu. Ważność profilu możesz przedłużyć samodzielnie online.

Aby przedłużyć ważność profilu online:

  1. Zaloguj się na stronie gov.pl
  2. W prawym górnym rogu zobaczysz swoje dane i niebieską strzałkę. Rozwiń menu pod strzałką i wybierz Profil zaufany.
  3. W Szczegółach profilu wybierz Przedłuż ważność lub zmień dane, a następnie Dalej.
  4. Zobaczysz okno ze swoimi danymi kontaktowymi. Potwierdź je lub edytuj, jeśli się zmieniły.
  5. Otrzymasz SMS i e-mail z kodami autoryzacyjnym. Wpisz je w odpowiednie pola i wybierz Dalej.

Jeśli kody są prawidłowe, zobaczysz potwierdzenie przedłużenia ważności profilu zaufanego o 3 lata. Otrzymasz również e-mail z potwierdzeniem.

Zanim się wylogujesz, wejdź w Szczegóły profilu i w sekcji Dane użytkownika znajdź Nazwę użytkownika. Zapamiętaj ją, ponieważ przyda Ci się podczas kolejnego logowania.

Źródło: pz.gov.pl 

UGiM w Ozimku
2026-08-18 18:30:06
Powiadomienia o nowościach
Prosto z tej strony, bez aplikacji i bez podawania adresu e-mail.

Włącz powiadomienia, a poinformujemy Cię o najważniejszych nowościach — nawet gdy strona jest zamknięta.

  • Nowe aktualności i ważne komunikaty
  • Bez zakładania konta i podawania danych
  • Wyłączysz w każdej chwili — tym samym dzwonkiem

Po kliknięciu „Włącz" przeglądarka zapyta o zgodę na powiadomienia. Twoja subskrypcja jest zapisywana wyłącznie na serwerze tej witryny — nie korzystamy z zewnętrznych firm i nikomu nie przekazujemy danych.

Powiadomienia są włączone.

Będziemy informować Cię o nowościach na tej stronie. Jeśli chcesz przestać je otrzymywać, kliknij „Wyłącz powiadomienia" — Twoja subskrypcja zostanie usunięta.

Powiadomienia są zablokowane w ustawieniach przeglądarki.

Aby je włączyć, kliknij ikonę kłódki przy adresie strony i zmień uprawnienie „Powiadomienia" na „Zezwalaj", a następnie odśwież stronę.